Afdrukken

 

DE WERKGROEP WWV ZOEKT NIEUWE LEDEN

De werkgroep Wonen Woonomgeving en Verkeer (WWV) is een belangrijk onderdeel van de Noordraad. De werkzaamheden zijn gericht op de bewoners, de woonomgeving en het verkeer in de wijken Heikant en Quirijnstok. De werkgroep WWV geeft gevraagd en ongevraagd advies aan de gemeente via het bestuur van de Noordraad. De leden willen samen met de bewoners in de wijk een goed leefklimaat en een goede woonomgeving creëren.

Als bewoners bepaalde ideeën over de wijk hebben, geeft WWV hierin graag advies. Wanneer bewoners problemen in hun omgeving ondervinden of zelf niet de weg weten om dit gericht aan te kaarten, kan de werkgroep WWV daarbij helpen.


Deze werkgroep is op zoek naar enkele nieuwe leden. De werkgroep vergadert ongeveer eenmaal per zes weken in de Symfonie (op maandagavond). Wilt u mee denken en praten over onze mooie en gekleurde wijk, meld u dan bij ons aan en stuur een e-mailbericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .