Geen evenementen vanwege coronavirus
Op dit moment heeft het coronavirus ons flink te pakken. De wijkraden hebben vergaderingen afgelast en de activiteiten die we normaal volop organiseren voor onze wijkbewoners, liggen stil. We weten niet wanneer we welke evenementen en bijeenkomsten weer kunnen hervatten. De meeste activiteiten vinden plaats in De Ypelaer en De Symfonie. Zolang de wijkcentra gesloten zijn, weet u dat ook díe activiteiten niet doorgaan. Hieronder vindt u voor sommige afgelaste activiteiten verder informatie.


Wandel4daagse Tilburg-Noord 2020; afgelast
Logo wandelvierdaagse TNDe Wandel4daagse die gepland was van 6 t/m 9 april is vanwege het coronavirus definitief gecanceld. 

 


Kinderdisco; tot nader bericht afgelast vanwege coronavirus
Kinderdisco 2020 03 jaarpr 002Als de coronacrisis voorbij is, wordt er weer elke 2de zaterdag van de maand in de Symfonie kinderdisco gehouden voor basisschoolkinderen. De aanvang is 20:00 uur en we eindigen rond 22:00 uur. De entreeprijs is € 1,-. Zie de poster voor het programma van 2020. 


Logo Manifestatie
Manifestatie op het Wagnerplein verplaatst naar zondag 4 oktober (vanwege coronavirus)

Kom dit najaar naar een informatieve, inspirerende en gezellige dag op het Wagnerplein
Enkele jaren geleden hebben de gezamenlijke wijkraden in Tilburg-Noord het Manifest Nieuw Noord uitgebracht. Hierin wordt aangegeven waaraan in de komende jaren aandacht zou moeten worden besteed om Tilburg-Noord op allerlei gebieden te verbeteren in de breedste zin van het woord. Dit Manifest wordt niet alleen ondersteund door de gemeente Tilburg maar ook door heel veel grote organisaties die in of voor Tilburg-Noord actief zijn. Nu is die steun er alleen nog maar in woorden en visies, maar het is natuurlijk de bedoeling dat die ook in praktijk wordt gebracht.


Zwerfafval ruimen Stokhasselt; tot nader bericht afgelast vanwege coronavirus
Ook voor de wijk Stokhasselt hebben een start gemaakt met de oprichting van een werkgroep zwerfafval. De werkgroep komt elke eerste dinsdagochtend van de maand om 09.30 uur bij De Ypelaer bij elkaar. We kunnen nog veel vrijwilligers gebruiken. Heb je belangstelling om je vrijwillige bijdrage te leveren, laat het weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).